andiamo

Reizen met Andiamo betekent dat u een onvergetelijk fijne vakantie in Italië tegemoet gaat. U heeft de keuze uit een uitgebreid en mooi aanbod vakantiewoningen. Het unieke van deze vakantiehuizen zit hem in de combinatie van de karakteristiek van de woning en de gunstige ligging er van. Maar Andiamo gaat verder dan alleen het verhuren van vakantiewoningen. Wij zetten ons er graag voor in dat u op vakantie gaat en dat u achteraf zegt, dat was top!

Daarom biedt Andiamo niet alleen mooie vakantiehuizen aan op prachtige locaties, maar maken we het ook mogelijk om uw reis op maat samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit vlieg- en autovakanties. Ook heeft u de mogelijkheid om een rondreis of fly-drive door Italië te maken waarbij u in meerdere vakantiehuizen in verschillende streken verblijft. Ook het afsluiten van een reisverzekering of het reserveren van een huurauto kan in een keer eenvoudig met de reservering mee genomen worden. En als u graag tijdens uw vakantie bepaalde activiteiten wilt doen, dan regelen wij dat met alle plezier voor u.

Reizen Andiamo

Advies

Heeft u bepaalde wensen voor uw vakantie maar niet een exact idee waar u heen wilt of heeft u geen tijd of zin om het zelf allemaal uit te zoeken, dan maakt Andiamo met alle plezier voor u geheel vrijblijvend een voorstel. Op basis van onze kennis krijgt u dan meerdere opties voor uw vakantie in Italië en dan kunt u zelf een keuze maken.

Autovakanties en Vliegreizen

Andiamo geeft u de mogelijkheid om de accommodatie te boeken en er met uw eigen auto naar toe te rijden, een zogenaamde autovakantie. Wanneer u de voorkeur geeft aan vliegen dan is kunnen wij ook de vluchten en de huurauto voor u regelen.

Rondreizen Italië

Wanneer u een rondreis door Italië wilt maken dan is het mogelijk die voor u op maat samen te stellen. Daarbij kunt u kiezen uit een rondreis met eigen auto of voor een fly drive waarbij u naar Italië vliegt en daar met een huurauto rond reist. Vervolgens geeft u aan welke regio’s of steden u graag zou willen bezoeken. Op deze manier krijgt u een reis op maat aangeboden met daarin een aantal opties, zodat u dat helemaal naar uw wens kunt vast stellen en het organiseren er van aan ons overlaat.

Activiteiten tijdens uw verblijf

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie leuke activiteiten te doen die vantevoren al voor u geregeld worden zodat u onbezorgd van uw welverdiende vakantie kunt genieten. Wilt u paardrijden, golfen, duiken, mountainbiken of iets anders, u hoeft het maar aan ons te vragen en het wordt voor u geregeld. Reizen op maat dus. Dat is helemaal niet duur, want Andiamo biedt u tegen zeer scherpe prijzen prachtige vakantiewoningen aan en iets extra’s regelen valt bij ons grotendeels gewoon onder de service. Daarbij zijn wij heel transparant in alle kosten. Ons motto is niet voor niets:

Betaalbaar Bijzonder, Mooi Makkelijk!

0528-275907

Zoeken op website