Het Programma

Huwelijk in ItalieAls u gaat trouwen in Italië bent u de regisseur van uw eigen bruiloft. Deze bijzondere dag krijgt geheel het unieke karakter dat u er aan wenst te geven. Met onze kennis, creativiteit en ervaring zijn wij er om uw wensen perfect vorm te geven en daar waar nodig advies te geven of voor inspiratie te zorgen. Dit geldt voor bruiloften in intieme kring of met honderden gasten, en met een eendaags feest of een programma van meerdere dagen.

U gaat trouwen, dat is uniek

Vanzelfsprekend bepaald u helemaal zelf hoe uw trouwdag er exact uit komt te zien. Door ons uitgebreide netwerk kunt u precies datgene kiezen wat bij u past, denk hierbij bijvoorbeeld aan het burgerlijk huwelijk, het trouwen in de kerk, de aankleding van de locatie, het culinaire deel en de muzikale omlijsting.

Draaiboek van uw bruiloft

Vantevoren wordt er zorgvuldig een draaiboek gemaakt zodat alles vlekkeloos zal verlopen en u volop kunt genieten van uw huwelijksdag zodat het werkelijk een feestdag voor u zal zijn. Hiermee wordt meteen ook de transparantie qua kosten gewaarborgd, zodat u achteraf nooit een vervelende nasleep zult krijgen.

Bruiloft Italie

0528-275907

Zoeken op website