Het Programma

Het thema van de werkweken is Dromen uit laten komen! De insteek is om leerlingen iets meegeven voor hun toekomst, zodat ze ooit hun dromen uit kunnen laten komen. Voor het programma van de werkweek betekent dit, dat het een ontdekkingstocht is, van het mooie Italie, maar ook met ruimte voor zelfreflectie, het opdoen van praktische kennis en essentiële vaardigheden. Een Andiamo Werkweek is uniek door de achterliggende gedachte en het uitgekiende programma. Kortom, dit wordt een prachtige Herinnering.

Maatwerk

Tijdens de werkweek in Italie, krijgt u Rome of Toscane van haar mooiste kant te zien. Italianen hebben door de eeuwen heen laten zien bepaalde vlakken van het leven zeer goed te begrijpen en het zou geweldig zijn als dit over gebracht kan worden op de leerlingen. Vanzelfsprekend wordt het exacte programma in overleg samengesteld, zodat het doel binnen de studie bereikt wordt en het past binnen het budget.

Programma onderdelen

Om toch alvast enkele suggesties te geven, is het belangrijk om te weten dat binnen de werkweken van Andiamo ruimte is voor kookworkshops, dans- en theaterworkshops, communicatie workshop en natuurlijk excursies. Al deze activiteiten staan onder begeleiding van professionals. Iedere keer komen de ‘DROMEN’ onderdelen terug, want dat is de rode draad van het programma. Het sluit nu eenmaal goed aan bij het bedrijfsleven en geeft leerlingen nieuwe inzichten. Aan het eind van het programma kennen de leerlingen zichzelf beter en nemen ze zeker zaken mee voor de toekomst!
Werkweken Rome Toscane

0528-275907

Zoeken op website