Verblijf in Italië

Verblijf

Werkweek Rome en Toscane

Tijdens de werkweek in Italië verblijft de groep op een 4*vakantiepark van EC Vacanze. Voor een werkweek Rome zal dit Camping Roma zijn, vlakbij Vaticaanstad en als Toscane de bestemming van de werkweek is, dan zal Norcenni Girasole Club nabij Florence de verblijfplaats zijn. Beide vakantieparken combineren een uiterst gunstige ligging met zeer goede faciliteiten. U overnacht in 3-persoons bungalows.

Verzorging

Het ontbijt wordt geserveerd in een van de restaurants van de campings. Afhankelijk van het programma zal hier ook van het avondeten genoten worden. Standaard is het programma qua verzorging gebaseerd op basis van half pension. Ook zijn er mogelijkheden dat leerlingen zelf middels workshops kennis op doen van de Italiaanse keuken en tegelijkertijd hun bijdrage leveren aan de voorbereiding van de maaltijden.

Vervoer

Afhankelijk van of uw werkweek Rome of Toscane als bestemming heeft, uw voorkeur en uw budget is het mogelijk om met het vliegtuig of de bus naar Italie te reizen. Als u met het vliegtuig gaat, zal er voor u uitgezocht worden wat de beste optie is qua vertrekplaats, maar zeker ook qua kosten. Valt de keuze op een busreis, dan bent u er verzekerd van dat u reist met een het touringcarbedrijf dat voldoet aan de veiligheidseisen van het Keurmerk Busbedrijf.

Werkweek Toscane Rome

0528-275907

Zoeken op website